Om e-Juice4you

e-juice4you stræber efter at blive din foretrukne e-forhandler indenfor e-juice og tilbehør. e-juice4you har stor ekspertise indenfor handel med e-cigaretter og e-juice. e-juice4you henter hele tiden ny viden, ved at rejse rundt i verden og finde nye og gode kvalitetsprodukter, så vi kan sikre dig den bedste online handel.Hos ejuice4you få du godkendte ejuice fra godkendte leverandør. bla. danske efuma.

Vi skal gøre opmærksom på bestiller du 30 ml. ejuice vil du få leveret 3 x 10 ml. og bestiller du 24 mg nikotin vil du blive kontaktet af en af vores sælger der vi kun har op til 18 mg men kan bestille hjem i 20 mg men lidt lerveringstid. 

Markedet for e-cigaretter og e-juice vokser eksplosivt, og vi forsøger hele tiden at være på forkant med trends og tendenser. Når du bestiller e-cigaretter, e-juice eller tilbehør, kan du roligt læne dig tilbage og vente på din ordre. e-juice4you sender produkter ud fra shoppen hver dag. Bestil dine varer inden kl.16 på almindelige hverdage, og modtag din ordre dagen efter.

Har du store eller små spørgsmål til e-juice4you, er vi altid klar til at yde den bedste service. Søger du et helt bestemt produkt, som vi ikke fører her i webshoppen, vil vi gøre vores bedste for at fremskaffe det til dig. e-juice4you handler udelukkende i gennemtestede kvalitetsprodukter, og sørger altid for at have markedets mest populære produkter på lager.

 

vores innovation væske er blevet udskiftet med tilsvarende væske fra andre levenrandør hjemmeside vil blive opdateret snarest  

 

mvh

ejuice