Kom godt i gang med dine e cigaretter

- At vælge e cigaretter, frem for normale cigaretter, vil være en af de bedste beslutninger, du kan tage for dig selv.

E cigaretterne har mange forskellige navne og betegnelser. Det mest kendte kaldenavn er e cigaretter, men mange kalder dem også dampcigaretter, ecig, e-cig, elektronisk cigaretter eller røgfri cigaretter. Uanset, hvad du vælger at kalde dem, så ændre det ikke på det faktum, at e cigaretterne, er et langt sundere og bedre alternativ, end de klassiske cigaretter. E cigaretterne er et langt sundere alternativ, da de udsender damp, i stedet for den usunde røg, som den klassiske cigaret giver.

E cigaretterne er blevet et populært fænomen, og de henvender sig derfor ikke kun til rygere / tidligere rygere, men også til folk, der aldrig har røget. Da de ikke er sundheds-skadelige og det derfor heller ikke forbydes at bruge e cigaretterne indendørs, har e cigaretterne, fået deres helt egen betydning for mange menneskers hverdag, rygere som ikke-rygere.

Ryger du en almindelig cigaret, vil den frigive omkring 4.000 forskellige tilsætningsstof-fer, hvor langt de fleste er sundhedsskadelige. De ca. 4.000 tilsætningsstoffer er en kompliceret sammensætning af kemiske stoffer. Disse kemiske stoffer frigøres fra den klassiske cigaret, når du ryger den og ender derfor i dine lunger og omverden. E ciga-retten indeholder ingen af disse stoffer, på nær nikotin, hvilket også er valgfrit. For nærmere information om indholdsdeklarationen på vores e juice, se vores informationsside om e cigaretter.

Guide til e-cigaretter

Med e cigaretten, slipper du både for at genere dine omgivelser med den tunge røg, du slipper for de mange kemiske tilsætningsstoffer og du slipper for lugten af røg. Herud-over kommer også det økonomiske aspekt. Det er væsentligt billigere, at bruge vores e cigaretter og e juicer end det er at ryge de usunde og dyre klassiske cigaretter. Det er billigere nu og det vil også være billigere i fremtiden.

Det er billigere nu og i fremtiden, da der hverken på e juicen eller e cigaretten er pålagt de samme afgifter som almindelige sundhedsskadelige cigaretter. Ryger du f.eks. nor-malt 20 cigaretter om dagen, kan du ved at skifte til e cigaretter, spare rundt regnet 300 kr. om måneden.

Det første skridt er altid det sværeste

Vi er hos, Ejuice4you, klar over at det er et stort skridt, at vælge at skippe de klassiske cigaretter. Mange rygere, har røget de klassiske cigaretter i mange år, og er derfor fy-sisk afhængige. Men for mange mennesker er det også vanen, ved at ryge, der får dem til at forsætte.

Der er altså mange forskellige grunde og til at rygere ikke vil stoppe med at ryge og ikke kan stoppe med at ryge.

Vægtøgning ved rygestop: En af de største frygter iblandt de mennesker, der ønsker at stoppe med at ryge, er vægtøgning. Mange mennesker har prøvet at stoppe med at ryge ved hjælp af bl.a. plastre, nikotintyggegummier, piller, hypnose osv., men i for-bindelse med deres forsøg på rygestop ved hjælp af disse metoder, har de samtidig oplevet en vægtøgning og vælger derfor at begynde at ryge igen. Dette kan du undgå, ved hjælp af e cigaretter.

Ejuice4you vil gerne gøre overgangen, fra ryger til e ryger lettest mulig, og dermed give alle en succesoplevelse, allerede fra første gang, hvor de prøver e cigaretterne. Det er essentielt, at den første e cigaret, som du prøver, er nem at bruge og er af høj kvalitet. Vores fokus på kvalitetsprodukter, sikre at du får de bedst mulige produkter på marke-det, hvilket også vil give dig en langt bedre førstegangsoplevelse.

Der er mange forskellige guidelines og informationer omkring e cigaretter og der findes mange forskellige varianter på markedet – så hvordan ved du, hvilken en du skal væl-ge? Der findes, som sagt mange forskellige e cigaretter, og det er der en grund til. Alle mennesker er forskellige og alle har forskellige præferencer, derfor er det også svært, at sige, hvilken e cigaret, som passer præcis til dig og dine behov. Alle vores e cigaret-ter er specielt udvalgt af os hos Ejuice4you, og de er valgt ud fra kriterierne; Kvalitet og brugervenlighed. Hvis vi kigger på, tilbøjeligheden indenfor dem, der vælger at gå fra den klassiske cigaret, til at blive e ryger, så væger langt de fleste, at starte med en eGo. Ved at væl-ge en af disse e cigaretter, som er af høj kvalitet og meget bruger venlige, vil det give dig en bedre førstegangsoplevelse og dermed også gøre det lettere, at gå fra at være ryger til at være e ryger. Mange vælger også at starte med at vælge e juicer, der har et nikotinindhold, da dette også hjælper med overgangen fra ryger til e ryger. Vi råder dig til at være omhyggelig i valget af nikotinstyrke.

Vores e væsker med nikotin, kan købe i forskellige styrkelsforhold, hvis du er i tvivl, så er der her en lille guideline, for hvor stort et nikotinindhold, som du behøver:

Antal af cigaretter du ryger om dagen,

på nuværende tidspunkt.

Nikotinstyrke
Flere end 20 cigaretter 24 Milligram
Mellem 15 og 20 cigaretter 18 Milligram
Mellem 10 og 15 cigaretter 12 Milligram
Færre end 10 cigaretter 6 Milligram
Ingen nikotinindtag 0 Milligram

Det er vigtigt, at du være opmærksom på, hvilken nikotinstyrke du vælger. Nikotinstyr-ken skal passe til dig og basseres på dit tidligere tobaksforbrug. Tages der ikke højde for dette, kan de have nogle konsekvenser.

  • Hvis du vælger et nikotinindhold, der er for lav, så får du ikke dækket det niko-tinbehov, som du har dannet dig igennem tid tidligere tobaksforbrug. I dette til-fælde, vil du være mere tilbøjelig, til at ryge en rigtig cigaret.
  • Hvis du vælger dine e juicer, med et for højt nikotinindhold, i forhold til, hvad du er vant til, kan det medføre, at du får en svag hovedpine. Den svage hoved-pine, er på ingen måde farlig, det er blot kroppens metode til at fortælle dig, at nikotinindholdet, er højere/ for højt, end hvad den er vant til.

Ryger du slet ikke på forhånd, så anbefaler vi en nikotinfri e juice, så du kan dampe løs udelukkende for smagens skyld.

Hvad er en e cigaret og hvordan virker den?

En e cigaret er kort sagt et innovativt og sundere alternativ til den klassiske cigaret. Dette innovative produkt er benyttet af mange millioner af mennesker, verden over og det er derfor et produkt, der er gennemtestet og annerkendt af mange forbrugere. E cigaretten har været igennem mange forskellige stadier og dem vi sælger her hos Ejuice4you, er de bedste, som fås på markedet på nuværende tidspunkt.

De annerkendte e cigaretter, bliver dagligt benyttet af mennesker verden over, hvilket også betyder at der hver dag er flere der slipper for deres afhængighed, af den sund-hedsskadelige klassiske cigaret. De får øjnene op for, hvad e cigaretterne kan gøre for dem og deres helbred. E cigaretten er en metode, til at slippe den vanedannende klassiske cigaret uden at føle abstinenser.

Der findes mange myter, om e cigaretter og mange af dem er usande. Med e cigaretter kan du hverken få vand i lungerne eller brænde dig. Du vil ikke få nikotingule fingre eller vægge og du vil ikke komme til at lugte af nogen form for røg eller anden ubehagelig lugt.

Alle e cigaretter har en basisopbygning, der består af tre dele. E cigaretten fungerer ved hjælp af:

  1. Mundstykket
  2. Batteriet
  3. Atomizeren

I forbindelse med mundstykket, er der anbragt en ”tank”/filter, som indeholder den valgte e juice. Batteriet, der er installeret i e cigaretten tilfører strøm til atomizeren. I forbindelse med batteriet, som tilfører strømmen, er der placeret en knap, som du skal holde inde, når du suger i e cigaretten. Ved hjælp af strømmen, som kommer fra batte-riet, opvarmer atomizeren e væsken / e juicen. Når e væsken opvarmes af atomizeren, bliver det omdannet til damp.

Når du tager et sug af e cigaretten og inhalere, som du også normalt gør på en almindelig cigaret, vil der i stedet for den sundhedsskadelige røg, komme en damp ud.

Vores produkter til din e cigaret

E juice:

E juice er den væske du skal bruge for at dampe på din e cigaret. Væsken findes både med og uden nikotin, samt i et utal af smagsvarianter og der er endda mulighed for at blande sin helt egen, så smagsoplevelsen sidder lige i skabet. E væsken / e juicen, kan være basseret på enten PG eller VG, for yderligere forklaring, af PG og VG, henviser vi til vores informationsside. Vores smagsvarianter er lavet af naturlige smagsaromaer og er alle godkendte til fødevarebrug.

Vores e juice / e væske, kan fås i størrelserne 10 ml. og 30 ml.

Clearomizer:

Væskebeholder, mundstykke og automizer kombineret i en kaldes en clearomizer. Clearomizeren kan du købe i flere forskellige farver med gennemsigtighed, så du altid kan holde øje med, hvor meget e juice / e væske, der er tilbage og hvornår du er nød til at skifte e juicen. Clearomi-zeren er lækagefrie og de er nemme at påfylde. For at gøre det endnu let-tere kan man følge ovenstående tip vedr. nåleflasken. Det eneste du skal gøre, er at skrue dit mundstykke af, så tager du din e juice, og hælder i din clearomizer.

Batteri:

Som nævnt tidligere bliver din e cigaret drevet af et batteri, og som vi alle ved, så lever batterier ikke for altid, derfor vil du på at tidspunkt være nødsaget til at udskifte batteriet. Du kan købe nye batterier her, du kan desuden også købe opladere til dine batterier her. Det er altid en god idé, at have et ekstra batteri liggende, så man på den måde sikre sig at man aldrig skal være foruden sin e cigaret.

Tilbehør:

For aldrig at komme afsted uden din e cigaret, så kan du her på vores hjemmeside, købe en basic key-hanger eller en hanger i læder, til din e cigaret. Denne smarte accessories, vil hjælpe dig til aldrig, at komme afsted, uden din e cigaret.